A. Prezentare

 “ Cu 1 ron pe luna iti poti pune bannerul pe acest site”

Sitecubannere doreste sa devina un loc unde orice vizitator va putea gasi ceea ce cauta.

Banner-ul (logo-ul) este o imagine mică, amplasată pe o pagină web, ce conţine o legătură. Legătura din banner (logo) duce către site-ul/blogul companiei ce îşi face reclamă prin intermediul acelui banner (logo),  atunci când cineva apasă pe banner (logo), este trimis spre site-ul/blogul respectiv.Pe langa legatura directa se va putea pune si o mica descriere a site-ului/blogului promovat impreuna cu datele de contact.

Pentru promovare si markenting folosim bannere sau logouri avand urmatoarele dimensiuni: 468 x 60 pixeli, 234 x 60 pixeli, 180 x 150 pixeli, 125 x 125 pixeli, 320 x 250 pixeli,  sau orice combinatie intre 468 pixeli  si 250 pixeli. Bannerele si logourile trebuie sa fie obligatoriu in unul din urmatoarele formate: .png, .jpg, .gif.

Ele vor fi listate in categoria corespunzatoare domeniului  pe site-ul nostru. Acestea vor mai fi promovate pe bloguri si retele de socializare  gestionate de echipa sitecubannere. Practic orice client va beneficia pe linga listarea bannerului  (logoului) si a informatiilor referitoare la acesta (descriere, date de contact) pe sitecubannere.com si de promovare pe bloguri (sitecubannere.wordpress.com, sitecubannere.blog.com, sitecubannere.blogspot.com) si retele de socializare ( twitter, facebook, myspace), toate la pretul de 1 leu/luna (fara TVA). De ce sa nu incerci?

Contractele de promovare se pot incheia pe o durata minima de 6 luni si maxim 60. Clientii pot sa aleaga orice perioada din acest interval. Avantajele acestui sistem sunt pretul mic, posibilitatea de a creste numarul de vizitatori a site-ului/ blogului si a afacerii promovate prin intermediul nostru.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul site-urilor si blogurilor externe. Imaginile promovate pe sitecubannere sunt proprietatea clientilor. Nu ne asumăm răspunderea pentru bannerele listate, conținutul lor sau orice daună provocată din cauza accesării acestora.Nu promovam continut ilegal sau pornografic.

Pentru comenzi si detalii va rugam sa vizitati pagina CONTACT

sau intra pe www.sitecubannere.com

Un comentariu la “A. Prezentare

Lasă un comentariu